• 24 Jun 2022

Izbalansirana ishrana

Srž izbalansirane ishrane se sastoji u tome da u naše telo unosimo sve neophodne hranljive sastojke kako bi pravilno funkcionisalo.

Koliko god se trudili da jedemo dovoljno voća, povrća, žitarica, proteina, ipak taj dnevni unos ne ispoštujemo. U toku dana bi trebalo da unosimo određeni broj kalorija, koji zavisi od starosti, pola, fizičke aktivnosti, ali i težine koju imamo. Prekomernim unosom praznih kalorija, kao i neredovnim obrocima, mi dobijamo masne naslage. Osećamo se tromo, umorno, nezadovoljno, a taj loš osećaj nam daje hrana koju konzumiramo. Da bismo imali telo kakvo želimo i da bismo se u njemu osećali dobro, jako je važno šta jedemo i pijemo.

Fit program ti nudi izbalanisrane obroke, koji se brzo spremaju, sadrže malo kalorija, a drže sitost. Obroci su potpuno zdravi, ispitani i odobreni od svetskih medicinskih stručnjaka. Sastoje se od 25 vitamina i minerala, masti, proteina, vlakana, odlični su kao zamenski obroci za kontrolu i održavanje telesne težine, za poboljšanje vitalnosti, za podizanje nivoa energije, imuniteta, kao i opšteg zdravstvenog stanja.

Izbalansirani obroci su u obliku šejka i koriste ih deca, odrasli, osobe u zrelim godinama, vrhunski sportsti i rekreativci, trudnice, dojilje, jer su namenjeni svima. Pripremaju se za minut, pa je to još jedan razlog da se hranimo brzo i zdravo.

Podeli: