• 24 Jun 2022
  • Blog

Fit maraton

Fit maraton podrazumeva period od deset dana u kom se jedna ekipa od osam ljudi i njihov kapiten svakodnevno takmiče ko će imati bolji rezultat u tom periodu.

Reč je o inovativnom fit projektu, koji ima cilj da podstakne i podrži ljude, kako bi na najbrži način postigli svoj željeni rezultat.

Proces je vrlo jednostavan, a daje odlične rezultate, jer se svaka osoba meri svakog dana i samim tim sebe podstiče na što bolju disciplinu. U viber grupi je malo ljudi, pa su svi usresređeni jedni na druge, da se podrže savetima, receptima, idejama i da svako dobije na značaju.

Iz dana u dan brojevi na vagi se menjaju, ali to su samo brojevi, jer u maratonu je suština igra i dobra energija, koju svi imamo.

Ovaj program se razlikuje od drugih, jer ste fokusirani na dnevni cilj, igrate za sebe, ali i za tim. Tako jačate snagu volje, izdržljivosti i neprimetno unosite velike promene malim koracima.

Šta se dobija u fit maratonu?

*Jelovnik

*Plan ishrane

*Recepti svakog dana

*Ideje za obroke

*Korisni saveti

*Dnevni zadaci

*Smernice za dugoročne rezultate

*Online treninzi (3 puta nedeljno)

*Međusobna podrška

*Praćenje napretka od strane kapitena (mentora)

*ZAGARANTOVAN REZULTAT!

Uslovi da budeš deo ovog tima je da pošalješ jednu fotografiju kao za ličnu kartu, samo sa osmehom, da kupiš jedan od ponuđenih paketa, da se meriš svakog jutra i šalješ fotografiju vage u grupu, a dobro je napraviti fotografiju pre početka i posle 10 dana, bar za svoju arhivu. To su fotografije koje govore mnogo više od broja koji pokazuje vaga.

PRIJAVE ZA FIT MARATON

Podeli: