• 24 Jun 2022

Fit izazov

Fit izazov 21 dan podrazumeva proces u kom se osoba usmerava na zdrave navike, ishranu, novi početak, koji je dovoljan da se iskusi lepota ovog programa odnosno izazova.

S obzirom na to da veliki broj ljudi širom sveta želi da promeni svoj način ishrane, da izgleda i da se oseća bolje, u okviru programa imamo fit izazov koji traje 21 dan.

Kroz izazov postavljaš svoj cilj, a u svemu ti pomaže lični trener/mentor, koji te vodi, daje podršku, motiviše i podržava da sve to ostvariš. U zavisnosti od toga koji program biraš za početak, rezultat će zavisiti od njega i od tvog zalaganja.

Treniniranje nije obavezno, ali imaš mogućnost da besplatno treniraš iz ugodnosti svog doma i da se na taj način pomeriš iz svakodnevnice. Naš savet je da iskoristiš sve pogodnosti ovog programa i da fit izazov bude najbolja opcija za tebe.

Fit izazovi se ponavljaju sve dok ti to želiš. Tvoj trud, odluka i rezultat se nagrađuju, tako da imamo i nagradne fit izazove. Ako smatraš da možeš pomeriti svoje granice i uraditi nešto dobro za sebe, pridruži nam se.

Podeli: